Mentaliti Tiket Loteri

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Semasa anda membina perniagaan anda, anda akan bertemu dengan ramai orang dengan apa yang saya panggil mentaliti tiket loteri ini. Mereka sama ada akan menjadi rakan sepasukan anda atau prospek anda. Mereka adalah orang yang mencari penyelesaian segera. Mereka mahu melihat keputusan dengan cepat dan mereka tidak mahu meletakkan banyak usaha untuk mendapatkannya. Saya memanggilnya mentaliti tiket loteri atas sebab yang jelas bahawa apa yang mereka cari adalah betul-betul tiket loteri. Mereka ingin melemparkan wang dan sesuatu ke sana dan bersila di sana bahawa sebuah lori akan berhenti di hadapan rumah mereka dengan sebuah lori yang penuh dengan wang pragmatic demo indonesia.

Mari teruskan dan jelaskan perkara ini sekarang. Peluang anda untuk mencari penyelesaian pantas ini dalam industri perniagaan rumah atau di mana-mana sahaja dalam hal ini adalah sama baiknya dengan memenangi loteri. Malah saya fikir kemungkinan anda sebenarnya lebih baik bermain loteri. Global Resorts Network ialah perniagaan bukan tiket loteri. Seperti membina mana-mana perniagaan, ia memerlukan kesabaran, ketekunan, keazaman, kemahiran dan tahu menamakan beberapa untuk berjaya.

Jangan salah faham anda AKAN mendapat rehat bertuah Terdapat pasang surut yang sangat emosional. Bulan di mana anda bekerja keras dan tidak dibayar apa-apa dan bulan di mana anda barli melakukan apa-apa dan dibayar satu tan. Melainkan anda mahu menjadi gila, penting untuk memahami perkara ini dan berdamai dengannya. Terima bahawa perkara-perkara tidak sepenuhnya dalam kawalan anda dan lepaskan perkara itu.

Satu-satunya perkara yang anda boleh kawal ialah apa yang anda lakukan dan apa yang anda lakukan sekarang. Jadi lakukan semua tindakan besar-besaran pada setiap peluang yang anda boleh. Jangan risau tentang keputusan yang anda perolehi sekarang, saya berjanji kepada anda bahawa jika anda boleh melakukan ini secara konsisten dan itu adalah kerja penting secara berterusan untuk tahun hadapan dan melihat ke belakang anda akan kagum dengan apa yang telah anda capai.

Akan ada masanya anda tergoda untuk sebaris dengan tiket loteri berkokok dan ada kalanya anda berkecil hati. Bagaimanapun ini adalah kelayakan inilah yang akan memisahkan yang lemah daripada yang kuat dan pemain daripada penonton. Sejauh mana anda menangani cabaran yang akan menentukan anda sebagai pemimpin yang hebat.

Sekarang setelah anda mengetahui tentang orang tiket loteri, anda akan melihat mereka di seluruh tempat. Seperti tikus kecil. Sejujurnya saya fikir adalah kutukan atau masyarakat kita. Produk cepat berlalu mahukan dunia yang kita diami sekarang. Mereka mudah dikesan kerana prospek mereka akan bertanya soalan seperti, berapa lama masa yang saya perlukan untuk mula menjana wang? atau Berapakah pendapatan anda? Bagi mereka terdapat formula rahsia ini yang mereka boleh temui di mana mereka akan membuat satu tan wang tanpa sebarang usaha atau kesakitan sama sekali.

Sebagai pemimpin kita sebahagiannya harus dipersalahkan. Mengetahui bahawa terdapat orang-orang ini di luar sana, kami melayani mereka. Membuat iklan yang menyatakan perkara seperti sistem kunci putar 100% atau automatik sepenuhnya hanya pasang dan main. Saya fikir anda mendapat idea itu dan tahu dengan tepat apa yang saya perkatakan.

Sebagai ketua pasukan mungkin kira-kira 80% daripada pasukan anda akan terdiri daripada orang yang berfikiran tiket loteri ini. Itulah prinsip perato yang seolah-olah berlaku untuk segala-galanya dalam kehidupan 80/20. Mereka akan mendaftar dan dalam sebulan apabila mereka tidak mendapat keputusan yang mereka cari, mereka sama ada akan hilang begitu sahaja daripada Rangkaian Pusat Peranginan Global bersama-sama (itulah yang berlaku pada kebanyakan masa) atau mereka akan marah dengan anda. Orang-orang ini akan bangkit dari peluang ke peluang mencari rehat besar mereka hanya untuk dikecewakan setiap masa. Jika ada sesuatu yang anda boleh katakan untuk membantu mereka daripada memberi mereka tangan jika tidak membiarkan mereka pergi. Apa sahaja yang anda lakukan, jangan luangkan banyak masa anda dengan orang ini menghabiskan masa anda dengan 20% yang menghasilkan.

Mereka ini berada di luar sana dan akan berada di luar sana tidak kira apa yang kita lakukan. Kita kena akur dengan itu. Bukan tugas kita untuk menjauhkan mereka daripada perniagaan kita. Tidak ada cara untuk mengetahui 100% siapa yang tidak berprestasi. Menjadi tanggungjawab anda sebagai pemimpin dengan Global Resorts Network untuk memberi peluang kepada seramai mungkin orang untuk berjaya. Biarkan mereka tekad ada hasilnya. Beri mereka semua latihan dan alat yang mereka perlukan. Belajar untuk melihat pembetulan pantas orang mengambil mereka untuk apa yang mereka dan bergerak ke hadapan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *